četvrtak, 27. ožujka 2014.

Djevojačka večer




Djevojačka večer označava zadnji ludi provod prije nego što kažete «DA» i postanete gospoča.
Naravno, to ne znači da sa promjenom titule u «Gospoča» prestaju ludi provodi i izlasci s curama, ali ipak biti če sve riječi.Za djevojačku je bitno okupiti prijateljice koje su vam bliske i sa kojima ste proveli nezaboravne trenutke u svom životu.Djevojačku večer možete organizirati sami ili uz pomoč kume.
Sastavite popis djevojaka i njihove telefonske brojeve, prosurfajte po Internetu kako bi pronašli najbolju ideju za provod.
To može biti jednostavno druženje uz piče i kolače i naravno dobru glazbu.
Izaberite glazbene brojeve koji su vas pratili tokom godina i koji imaju odrečeno značenje za vas i vaše društvo.Pjesme na koje ste plesale na maturalcu, ljetne hitove s mora...
Kako je iznenačenje u obliku polugolih mladiča isklesanih tijela več toliko puta vičeno, za svoj party odaberite nešto novo.
Zanimljivo bi bilo napraviti tematsku večer. Tema ima bezbroj, recimo..Zlatno doba Hollywood-a, Plavuše, 50-e, Hwaii...zasigurno imate neku prigodnu.Koktel majstori znaju napraviti odličan show sa bocama i bakljama ( ovo je odlično ako je djevojačka na otvorenom ), ali i ne morate brinuti o posluživanju piča.
Za one fleksibilnijeg budžete predlažem Wellness vikend na moru, za avanturistice Velebit, a možete iskoristiti i vikendicu na Kupi ili Mrežnici.I svakako natjerajte cure na ples!


Nema komentara:

Objavi komentar